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부산지역의 외식실태조사 3. 점심 식사시의 외식성향
A Survey on the Actual Condition for Dinning-out in Busan 3. The Propensity to Dinning-out at Luncheon Time 원문보기

한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, v.14 no.1, 2001년, pp.69 - 76  

김두진 (경남정보대학 식품영양과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This study was conducted to find out the actual condition of dining-out and the propensity to dinning-out at luncheon time according to gender, occupation and age in Busan area. The survey was conducted on 564 peoples who live or work, including students acted more than 4th grade in elementary schoo...

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문제 정의

  • 따라서 본 조사는 점심 시간대의 부산 시민의 외식 성향을 파악하기 위하여 점심 시간대의 외식장소, 자주 가는 음식점, 동반자 등을 조사하여 성별, 직업 그리고 연령에 따라 분석함으로서 외식업에 관심이 있거나 종사하고 있는 사람들에게 도움이 될 수 있도록 하였다.
  • 전보에서는 부산지역에 거주하는 남녀노소의 외식 성향과2) 음식점과 음식의 선호도를3) 조사하여 부산 시민들의 전반적인 외식성향과 실태를 파악하였다. 이번에는 양대 외식시장인 점심과 저녁 중 점점 그 비중이 높아지는 점심 식사시의 외식성향을 조사하였 다.
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