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대학생의 특수영양 및 건강보조식품의 성별, 지역별 섭취실태 및 섭취요인에 관한 연구 -인터넷 영양교육 참여 대학생을 중심으로-
Regional Differences in Dietary Supplement Use and Related Factors among College Students Participating in Nutritional Education Programs via the Internet 원문보기

대한지역사회영양학회지 = Korean journal of community nutrition, v.7 no.5, 2002년, pp.639 - 653  

곽진오 (인하대학교 공과대학 생물공학과) ,  이정희 (인하대학교 생활과학대학 식품영양학과) ,  유혜은 (인하대학교 생활과학대학 식품영양학과) ,  성현이 (인하대학교 생활과학대학 식품영양학과) ,  장경자 (인하대학교 생활과학대학 식품영양학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The purpose of this study was to investigate the regional 야fferences in dietary supplement use and related factors among college students participating in nutritional education programs via the internet. The subjects in this study were 797 college students (male: 518, female: 279). A cross-sectional...

주제어

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