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식품위생에 대한 소비자의 인식도 및 정보요구도에 관한 연구(2): 식중독을 중심으로
Consumers' Awareness and Information-Seeking Behaviors Towards Food Hygiene(2): Focused on Foodborne Illness 원문보기

대한가정학회지 = Journal of the Korean Home Economics Association, v.41 no.10 = no.188, 2003년, pp.117 - 128  

김효정 (인제대학교 가족 소비자학과) ,  김미라 (경북대학교 식품영양학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This study investigated the consumers' awareness and information needs towards foodborne illness. Data were collected from 504 adults in Seoul, Daegu and Busan by the self-administered questionnaire. Frequencies, $X^2$ test and regression analysis were conducted by SPSS Windows. The resul...

주제어

참고문헌 (24)

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  5. 송형익, 김영만, 이응수, 이치영, 진효상(2000). 현대식품위생학. 지구문화사 

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  7. 안장수(1991). 식품위생: 식중독. 한국식품연구문헌총, 5, 294-316 

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  24. http://www.kfda.go.kr/korea/food/ foodpoison.html 

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