최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.19 no.5, 2004년, pp.532 - 543
정유경 (세종대학교 호텔관광대학 외식경영전공) , 김선희
The purpose of this study was to investigate three different perceptions based on major 23 part planning attributes. These party planning attributes were categorized using exploratory factor analysis. Three groups of respondents were identified based on the sample data; the first group is a group of...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
Park, YS, Chung YS. Korean Journal of Food Culture, 19(1): 118-127, 2004
Lee UJ, Han KS. The Cultural History of Western Dining Atmosphere Display-Focusing on the structural elements of Table Decoration, Korean Journal of Food Culture, 19(1): 12-29, 2004
www.party21.co.kr
Hong JS. A Study on Table Coordination for Ceramic Utensils, Seoul National Industrial University, master degree thesis, 2003
Lee SM. A Study on the Compositional Principle of Table Coordination for Lifestyle Presentation, Sookmyung Women's University, master degree thesis, 2001
Park JH, Kang MJ. Restaurant Customers' Preferred Multi-Dimensional Lighting Mood, Journal of Tourism and Leisure Research, 9(2): 95-105, 1999
김훈철, 장영렬, 감성시대의 컬러마케팅, 사민서각, 1991
Donovan R, John R. Store Atmosphere, An Environmental Psychology Approach, Journal of Retailing, 58, Spring: 34-57, 1982
Maslow AH, Mintz NL. Effects of Esthetic Surroundings, The Journal of Psychology, 41, January: 247-254, 1956
Ko BS. A Study on the Effect of Colors on the Whole Food, Kyunghee University, master degree thesis, 2001
Lee JH. A Study on the Development of Utensil Design, Kyunghee University, master degree thesis, 2001
김명란, 도예와 식문화, 월간도예, 1996
Sayflory Magazin, Purple, Special Party, August: 68-74, 2003
이군희, 사회과학 연구방법론, 법문사, 2001
차석빈, 김홍범, 김우곤, 윤지환, 오흥철, 다변량 분석의 이론과 실제 -관광학 사례를 중심으로-, 학현사, 2001
Um MJ, Ryu MH. A Study on Consumer Satisfaction with Food Service Purchase Behavior -Focused on University Students- Korean Journal of Food Culture, 17(5): 543-550, 2002
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
Free Access. 출판사/학술단체 등이 허락한 무료 공개 사이트를 통해 자유로운 이용이 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.