최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기관광식음료경영연구 = Journal of applied tourism food & beverage management and research, v.15 no.1, 2004년, pp.19 - 36
박건규 (호텔리베라서울 조리부) , 조용범 (배재대학교 외식급식경영) , 강병남 (혜전대학호텔조리과) , 박종훈 (경기대학교 외식조리관리학과)
This study was to investigate brand image and its influence on customers perception of fast-food restaurants. A total of 25 brand image attributes were selected on the basis of the literature review and were asked to indicate respondents' perceptions of their image targeting for fast-food restaurant...
해당 논문의 주제분야에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.