최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기생명과학회지 = Journal of life science, v.16 no.3 = no.76, 2006년, pp.454 - 458
김일섭 (경북대학교 미생물학과) , 윤혜선 (질병관리본부 바이러스부) , 최혜진 (경북대학교 미생물학과) , 손호용 (안동대학교 식품영양학과) , 유춘발 (대구대학교 식품공학과) , 김종국 (경북대학교 미생물학과) , 진익렬 (경북대학교 미생물학과)
HSF1 is the heat shock transcription factor in Saccharomyces cerevisiae. S. cerevisiae KNU5377 can ferment at high temperature such as
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
de Winde, J. H. 2003. Functional genetics of industrial genetics. Springer-Verlag Berlin Heideerg, NY
Gietz, R.D. and R.A. Woods. 2001. Genetic transformation of yeast. BioTechniques 30, 816-831
Gimeno-Alcaniz, J.V. and E. Matallana. 2001. Performance of industrial strains of Saccharomyces cerevisae during wine fermentation is affected by manipulation strategies based on sporulation. Syst. Appl. Microbiol. 24, 639-644
Paik, S. K., H. S. Yun, H. S. Sohn and I.N. Jin. 2003. Effect of trehalose accumulation on the intrinsic and acquired thermotolerance in a natural isolate, Saccharomyces cerevisiae KNU5377. J. Microbiol. Biotechnol. 13, 85-89
Wach, A. 1996. PCR-synthesis of marker cassettes with long flanking homology regions for gene disruptions in S. cerevisiae. Yeast 12, 259-265
Waghmare, S. K., V. Caputo, S. Radovic and C. V. Bruschi. 2003. Specific targeted integration of kanamycin resistance-associated nonselectable DNA in the genome of the yeast Saccharomyces cerevisiae. BioTechniques 34, 1024-1033
Walker, M. E., J. M. Gardner, A. Vystavelova, C. McBryde and B. L. V. Jiranek. 2003. Application of the reuseable, KanMX selectable marker to industrial yeast: construction and evaluation of heterothallic wine strains of Saccharomyces cerevisiae, possessing minimal foreign DNA sequences. FEMS Yeast Res. 4, 339-337
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
출판사/학술단체 등이 한시적으로 특별한 프로모션 또는 일정기간 경과 후 접근을 허용하여, 출판사/학술단체 등의 사이트에서 이용 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.