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NTIS 바로가기동의생리병리학회지 = Journal of physiology & pathology in Korean Medicine, v.22 no.2, 2008년, pp.333 - 339
김도완 (경희대학교 고려인삼명품화사업단 및 인삼유전자원소재은행) , 이연진 (경희대학교 고려인삼명품화사업단 및 인삼유전자원소재은행) , 민진우 (경희대학교 고려인삼명품화사업단 및 인삼유전자원소재은행) , 이범수 (바이오피아 생명공학연구소) , 인준교 (바이오피아 생명공학연구소) , 양덕춘 (경희대학교 고려인삼명품화사업단 및 인삼유전자원소재은행)
Korean ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) has been used as an important medicinal plant in the Orient for a long time. It has been claimed that ginseng has many beneficial bioactive effects on human health, such as antitumor, antistress, antiaging and enhancing immune functions. Red ginseng possibl...
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