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NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.23 no.2, 2008년, pp.149 - 156
민경진 (계명대학교 자연과학대학 공중보건학과) , 송진욱 (계명대학교 전통미생물 자원개발 및 산업화연구센터) , 차춘근 (계명대학교 전통미생물 자원개발 및 산업화연구센터)
This study was carried out to investigate the anti oxidative and antitumor activities of medicinal plants for the purpose of developing a functional food. The methanol extracts of Agrimonia pilosa was fractionated with five solvents and examined anti oxidative activities and enzyme inhibitory activi...
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유형은, Leaniza, 배영주, 이대형, 박종상, 관한식, 김하근, 이종수: 각종 약용 식물로부터 노화 억제 관련 생리활성물질의 탐색 및 추출조건. 한국식품영양학회지, 34(8), 1136-1142 (2005)
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