최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국조리학회지 = The Korean journal of culinary research, v.17 no.3, 2011년, pp.47 - 64
박기홍 (우석대학교 외식산업조리학과) , 이보순 (우석대학교 외식산업조리학과) , 김동석 (경희대학교 조리.외식서비스경영학과)
This research try to find the strategic implication through the importance-performance analysis for the customers who visited local Jeonju-Bibimbap restaurants. It also investigates the effect of the selection attribute of the restaurants on customer satisfaction and behavior intention as well as ho...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.