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자색고구마 농축액을 첨가한 생면 파스타의 생리활성
Biological Activities of Fresh Pasta Noodle Added with Purple Sweet Potato Concentrate 원문보기

Culinary science & hospitality research = 한국조리학회지, v.24 no.5, 2018년, pp.100 - 110  

김재연 (세종대학교 조리외식경영학과) ,  유승석 (세종대학교 조리외식경영학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

The purpose of this study was to investigate quality characteristics, such as health related functions, and color of fresh pasta by adding purple potato concentrate. The fresh pasta was made with 5 different purple concentrates of Control (0%), PSPC2.5 (2.5%), PSPC5 (5%), PSPC7.5 (7.5%) and PSPC10 (...

주제어

참고문헌 (37)

  1. 한국자원식물학회지 부희옥 25 1 80 

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  7. 한국식품과학회지 한규홍 34 4 673 

  8. 한국식생활문화학회지 장정숙 24 6 756 

  9. 한국식품영양과학회지 정창호 37 10 1369 

  10. 한국식품조리과학회지 김정수 24 6 882 

  11. 한국식품조리과학회지 김진성 20 2 133 

  12. Korean Journal of Food Science & Technology Kim, S. J. 29 492 

  13. Korean Journal of Food Science & Technology Kim, S. J. 28 345 

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  15. 동아시아식생활학회지 고승혜 20 2 272 

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  20. 한국작물학회지 강진호 51 3 204 

  21. Journal-Korean Society of Food Science & Nutrition Lee, J. W. 29 790 

  22. Culinary Science & Hospitality Research 윤태환 12 4 80 

  23. Korean Journal of Food Science & Technology Lee, L. S. 29 497 

  24. Journal-Korean Society of Food Science & Nutrition Lee, L. S. 29 555 

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  29. 한국식품조리과학회지 나유리 27 6 691 

  30. 한국식품조리과학회지 이효지 21 3 326 

  31. 한국식품과학회지 박민경 39 1 44 

  32. 한국식품저장유통학회지 조성환 14 4 378 

  33. 한국식품과학회지 임종환 34 2 346 

  34. Korean Journal of Food Science and Technology Rhim, J. W. 33 6 808 

  35. Journal of Natural Resources & Life Sciences Education Shin, J. Y 30 2 35 

  36. Food Engineering Progress Sim, J. H. 7 1 37 

  37. Korean Journal of Crop Science Song, J. 50 spc1 141 

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