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새싹보리 재배기간 중 수분스트레스 처리가 사포나린 함량에 미치는 영향
Influence of Drought Stress Treatment on Saponarin Content during the Growing Period of Barley Sprouts 원문보기

한국환경농학회지 = Korean journal of environmental agriculture, v.40 no.4, 2021년, pp.290 - 294  

윤영은 (경상대학교 응용생명과학부(BK21 Four)) ,  김송엽 (경상대학교 응용생명과학부(BK21 Four)) ,  최현지 (경상대학교 응용생명과학부(BK21 Four)) ,  조주영 (경상대학교 응용생명과학부(BK21 Four)) ,  서우덕 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  김영남 (경상대학교 농업생명과학연구원) ,  이용복 (경상대학교 응용생명과학부(BK21 Four))

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BACKGROUND: Barley sprouts contain a large number of secondary metabolites such as polyphenols, saponarin, and policosanols. The synthesis of such secondary metabolites occurs as a defense mechanism against external environmental stresses. In particular, it has been widely known that drought stress ...

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참고문헌 (17)

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