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염생식물 도깨비고비의 항산화 및 항염증 효과
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of the Halophyte Cyrtomium falcatum 원문보기

Ocean and polar research, v.43 no.3, 2021년, pp.113 - 126  

김현모 (한국해양대학교 해양과학융합학부) ,  김호준 (한국해양바이오클러스터) ,  공창숙 (신라대학교 의생명과학대학 식품영양학과) ,  이봉호 (한밭대학교 공과대학 화학생명공학과) ,  심현보 (인천과학예술영재학교) ,  서영완 (한국해양대학교 해양과학융합학부)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

In the present study, the halophyte C. falcatum extract and its solvent fractions (n-hexane, 85% aqueous methanol, n-butanol, and water) were evaluated for antioxidant and anti-inflammatory activities. Antioxidative ability was measured by DPPH radical, intracellular reactive oxygen species (ROS) an...

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