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잎들깨 유전자원의 기능성분 및 항산화 활성
Functional Components and Antioxidant Activities of Perilla Leaf Genetic Resource 원문보기

한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, v.36 no.5, 2023년, pp.379 - 386  

안연주 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과 산학협동과정) ,  김정인 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  김상우 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  김성업 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  오은영 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  이정은 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  이은수 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  유은애 (농촌진흥청 국립농업과학원 농업유전자원센터) ,  성정숙 (농촌진흥청 국립농업과학원 농업유전자원센터) ,  이명희 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  김춘송 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과) ,  김민영 (농촌진흥청 국립식량과학원 남부작물부 밭작물개발과)

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The objective of this study was to investigate the distribution of functional compounds in perilla leaves of various genetic resources and their antioxidant activities. A comprehensive analysis of functional compounds was conducted for 90 genetic resources, focusing on total polyphenol content (TPC)...

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