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NTIS 바로가기산업식품공학 = Food engineering progress, v.12 no.1, 2008년, pp.58 - 64
송유진 (부경대학교 식품생명공학부) , 김아람 (부경대학교 식품생명공학부) , 김미정 (부경대학교 식품생명공학부) , 이소영 (부경대학교 식품생명공학부) , 김꽃봉우리 (부경대학교 식품생명공학부) , 박진규 (부경대학교 식품생명공학부) , 김재훈 (한국원자력연구원 방사선 과학연구소) , 이주운 (한국원자력연구원 방사선 과학연구소) , 변명우 (부경대학교 식품생명공학부) , 안동현
This research was done to find the effect of γ-irradiation on degradation and antioxidation activity of the alginate and carrageenan solution. The alginate and carrageenan aqueous solutions were irradiated with Co60 γ-rays in the dose range from 3 to 100 kGy. The molecular weight of the alginate and...
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