최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Research journal of biological sciences, v.7 no.5, 2012년, pp.215 - 217
Ghaemmagha, Seyed Jamal , Shayan, Anita Kazem , Mahdavi, Reza , Faramarzi, Elnaz
초록이 없습니다.
Bayram, Mustafa, Kaya, Ahmet, Öner, Mehmet Durdu. Changes in properties of soaking water during production of soy-bulgur. Journal of food engineering, vol.61, no.2, 221-230.
Huma, Nuzhat, Anjum, Muhammad, Sehar, Samreen, Khan, Muhammad Issa, Hussain, Shahzad. Effect of soaking and cooking on nutritional quality and safety of legumes. Nutrition and food science, vol.38, no.6, 570-577.
Iyayi, Eustace A., Kluth, Holger, Rodehutscord, Markus. Effect of heat treatment on antinutrients and precaecal crude protein digestibility in broilers of four tropical crop seeds. International journal of food science & technology, vol.43, no.4, 610-616.
Oatway, Lori, Vasanthan, Thava, Helm, James. PHYTIC ACID. Food reviews international, vol.17, no.4, 419-431.
Nergiz, Cevdet, Gökgöz, Erkan. Effects of traditional cooking methods on some antinutrients and in vitro protein digestibility of dry bean varieties (Phaseolus vulgaris L.) grown in Turkey. International journal of food science & technology, vol.42, no.7, 868-873.
Wang, N., Hatcher, D.W., Gawalko, E.J.. Effect of variety and processing on nutrients and certain anti-nutrients in field peas (Pisum sativum). Food chemistry, vol.111, no.1, 132-138.
Youssef, M.M., Abd El-Aal, M.H., Shekib, L.A.E., Ziena, H.M.. Effects of dehulling, soaking and germination on chemical composition, mineral elements and protein patterns of faba beans (Vicia faba L.). Food chemistry, vol.23, no.2, 129-138.
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
출판사/학술단체 등이 한시적으로 특별한 프로모션 또는 일정기간 경과 후 접근을 허용하여, 출판사/학술단체 등의 사이트에서 이용 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.