최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 공개 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0687803 (2015-04-15) |
공개번호 | US-0296834 (2015-10-22) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 0 인용 특허 : 0 |
Provided are food products having structures, textures, and other properties similar to those of animal meat. Also provided are processes for producing such food products. The processes comprise producing the food products under alkaline conditions.
1. A meat structured protein product, wherein the meat structured protein product has an alkaline pH of at least 7.05 and a moisture content of at least 30% by weight and wherein such meat structured protein product, further, comprises a) protein fibers that are substantially aligned; andb) at least
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.