$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

[미국특허] Non-fried instant cooking dry noodles and a method for producing such noodles 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/16
출원번호 US-0001352 (1979-01-04)
우선권정보 JP-0003063 (1978-01-12)
발명자 / 주소
  • Kokeguchi Sadao (Ibaragi JPX) Takahashi Hiroshi (Suita JPX) Okada Ken (Osaka JPX) Murakami Sanpei (Osaka JPX)
출원인 / 주소
  • Kanebo Foods Ltd. (Tokyo JPX 03)
인용정보 피인용 횟수 : 10  인용 특허 : 1

초록

Non-fried oil free instant cooking dry noodles are manufactured by preparing a mixture of raw noodle material containing at least 25% by weight of water by mixing, with substantially no kneading, components consisting mainly of wheat flour and water or additives; then rolling the mixture into a web

대표청구항

A method of manufacturing non-fried oil-free instant cooking dry noodles, comprising the steps of: (a) preparing a mixture of raw noodle material consisting essentially of at least one starch-containing component comprised mainly of wheat flour and having a water content of at least 25% by weight re

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Hisaki ; Shigeru ; Okada ; Ken ; Murakami ; Sanpei, Non-fried dry instant cooking noodles and a method for producing said noodles.

이 특허를 인용한 특허 (10)

  1. Blemlek William A. (Pequannock NJ), Lecithinated noodles and process for manufacture thereof.
  2. Myer, William J.; Lamppa, Reid G., Multiple screw pasta manufacturing process.
  3. Horner Leonard W. (Sewell NJ), Process for making instant cooking noodle products.
  4. Seltzer Edward (Teaneck NJ), Process for making quick-cooking pasta.
  5. Akira Fujiwara,JPX ; Satoshi Kohsaka,JPX ; Hiroki Nehashi,JPX ; Yoshihiro Matsuoka,JPX, Process for manufacturing a dehydrated instant-noodles product.
  6. Alapi Jzsef (Budapest HUX) Baldaszti Lszl (Grdony HUX) Gspr Lszl (Martonvsr HUX) Herczegh Mrton (Martonvsr HUX) Jvorka Istvn (Budapest HUX) Kisberk Ferenc (Szkesfehrvr HUX) Klauser Jnos (Szkesfehrvr , Process for preparing farinaceous pasta products.
  7. Seltzer Edward (Teaneck NJ) Hamilton William A. (San Jose CRX), Process for producing quick-cooking products.
  8. Oh, Nam H.; Sheen, Shiowshuh, Process of making instant pasta with improved cooking quality.
  9. Oh Nam H. ; Tecedor Silverio Luiz ; Schryer Richard F. ; Meyers Edward J., Wet toasted pasta and method of manufacture.
  10. Oh Nam H. ; Rios Eduardo,MXX ; Perez Francisco Javier,MXX ; Marfil Rafael Carlos,MXX ; Tecedor Silverio Luiz ; Schryer Richard F. ; Meyers Edward J., Wet toasted pasta having improved hot water pour-over rehydration properties and method of manufacture.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로