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NTIS 바로가기주관연구기관 | 국립농업과학원 National Institute of Agricultural Sciences |
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보고서유형 | 연차보고서 |
발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2010-03 |
과제시작연도 | 2009 |
주관부처 | 농촌진흥청 Rural Development Administration(RDA) |
등록번호 | TRKO201100016467 |
과제고유번호 | 1395018378 |
사업명 | 한식세계화연구 |
DB 구축일자 | 2013-04-18 |
DOI | https://doi.org/10.23000/TRKO201100016467 |
O 감의 이용성 증진을 위한 가공 식품 개발
- 팥 혼합 단감 앙금, 강낭콩 혼합 단감 앙금의 특성 및 관능평가
- 단감 분말 및 덱스트린 첨가에 따른 특성 및 관능평가
The surface of low quality sweet persimmon was damaged by harmful insects, but as good as normal ones in the inside. Also, it was softened and generated the water. Therefore, those has effected the color of the surface of low quality sweet persimmon to dark red.
In order to make sweet persimmon p
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