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NTIS 바로가기주관연구기관 | (주)바이오버드 |
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보고서유형 | 최종보고서 |
발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2011-06 |
주관부처 | 농림축산식품부 Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs(MAFRA) |
등록번호 | TRKO201400026313 |
DB 구축일자 | 2014-11-10 |
○ 연구결과
밀양시 농업기술센터와 연계하여 깻잎 5품종 중 고기능성 깻잎으로 개발할 1가지 품종을 선정하였으며, 설탕물 6% 처리 재배 방법을 이용하여 고기능성 깻잎을 개발하였으며 특허 출원하였음. 이를 이용한 차/시즈닝 제품 개발 연구를 진행하여 고기능성 깻잎 시즈닝 시작품을 제작하였으며, 고기능성 깻잎의 간보호 활성을 확인하여 특허 출원 하였음.
Ⅳ. The result
During the process of selecting experimental candidates of perilla leaf, the Bora perilla leaf and Namchun perilla leaf were selected and being prepared for the first roasting process. According to the evaluation process, the Bora perilla leaf has shown the best preference during th
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