앞으로 축산업은 환경 보호와 긴밀한 관계를 유지할 것입니다. 사료에서 다음 움직임 중 하나는 단백질 함량이 낮은 낮은 단백질 사료로 돼지에게 먹이를주는 것입니다. 이 방법은 현재 유럽 양돈 사료에 비해 상대적으로 높은 국내 양돈 사료의 단백질 함량을 낮춤으로써 대변이나 소변으로 배출되는 질소의 양을 줄일 수있다. 이것은 토양 산성화, 강과 바다의 부영양화, 대기 오염을 줄일 수 있습니다. 또한 돼지의 장에서 소화 흡수 할 수없는 단백질의 양을 줄여 병원성 미생물의 증식을 상대적으로 줄여 설사를 예방합니다. 그러나 단순히 사료의 단백질 함량을 낮추는 것이 아니라 감소 된 단백질 함량의 ...
앞으로 축산업은 환경 보호와 긴밀한 관계를 유지할 것입니다. 사료에서 다음 움직임 중 하나는 단백질 함량이 낮은 낮은 단백질 사료로 돼지에게 먹이를주는 것입니다. 이 방법은 현재 유럽 양돈 사료에 비해 상대적으로 높은 국내 양돈 사료의 단백질 함량을 낮춤으로써 대변이나 소변으로 배출되는 질소의 양을 줄일 수있다. 이것은 토양 산성화, 강과 바다의 부영양화, 대기 오염을 줄일 수 있습니다. 또한 돼지의 장에서 소화 흡수 할 수없는 단백질의 양을 줄여 병원성 미생물의 증식을 상대적으로 줄여 설사를 예방합니다. 그러나 단순히 사료의 단백질 함량을 낮추는 것이 아니라 감소 된 단백질 함량의 가용성과 사료 공급 성능을 최대화하는 것도 필요합니다.
앞으로 축산업은 환경 보호와 긴밀한 관계를 유지할 것입니다. 사료에서 다음 움직임 중 하나는 단백질 함량이 낮은 낮은 단백질 사료로 돼지에게 먹이를주는 것입니다. 이 방법은 현재 유럽 양돈 사료에 비해 상대적으로 높은 국내 양돈 사료의 단백질 함량을 낮춤으로써 대변이나 소변으로 배출되는 질소의 양을 줄일 수있다. 이것은 토양 산성화, 강과 바다의 부영양화, 대기 오염을 줄일 수 있습니다. 또한 돼지의 장에서 소화 흡수 할 수없는 단백질의 양을 줄여 병원성 미생물의 증식을 상대적으로 줄여 설사를 예방합니다. 그러나 단순히 사료의 단백질 함량을 낮추는 것이 아니라 감소 된 단백질 함량의 가용성과 사료 공급 성능을 최대화하는 것도 필요합니다.
In the future, the livestock industry will maintain a close relationship with environmental protection. In feed, one of the following movements is feeding pigs with a low protein feed with a lowered protein content. This method can reduce the amount of nitrogen released into feces or urine by loweri...
In the future, the livestock industry will maintain a close relationship with environmental protection. In feed, one of the following movements is feeding pigs with a low protein feed with a lowered protein content. This method can reduce the amount of nitrogen released into feces or urine by lowering the protein content in Korea's pig feed, which is relatively high compared to the current European pig feed. This can reduce soil acidification, eutrophication of rivers and seas, and air pollution. In addition, diarrhea is prevented by relatively reducing the proliferation of pathogenic microorganisms by reducing the amount of protein that cannot be digested and absorbed in the pig's intestine. However, rather than simply lowering the protein content in the feed, it is also necessary to maximize the availability and feeding performance of the reduced protein content.
In the future, the livestock industry will maintain a close relationship with environmental protection. In feed, one of the following movements is feeding pigs with a low protein feed with a lowered protein content. This method can reduce the amount of nitrogen released into feces or urine by lowering the protein content in Korea's pig feed, which is relatively high compared to the current European pig feed. This can reduce soil acidification, eutrophication of rivers and seas, and air pollution. In addition, diarrhea is prevented by relatively reducing the proliferation of pathogenic microorganisms by reducing the amount of protein that cannot be digested and absorbed in the pig's intestine. However, rather than simply lowering the protein content in the feed, it is also necessary to maximize the availability and feeding performance of the reduced protein content.
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