최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.24 no.3, 1981년, pp.167 - 173
김동연 (전남대학교 농과대학 식품가공학과) , 이종욱 (전남대학교 농과대학 식품가공학과) , 김양배 (전남대학교 농과대학 식품가공학과)
Crude enzyme of polyphenol oxidase was obtained from garlic. This enzyme actively oxidized triphenols such as pyrogallol and gallic acid, although it showed very weak activity on diphenols such as catechol and chlorogenic acid among the phenolic compounds tested. The optimum pH of the enzyme was 6.5...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.