최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국조리과학회지 = Korean Journal of Food and Cookery Science, v.4 no.2, 1988년, pp.51 - 56
장인영 (서울대학교 가정대학 식품영양학과) , 황인경 (서울대학교 가정대학 식품영양학과)
The sensory and instrumental characteristics of warm and cool cooked rices with pressure and electric cookers were examined. The types of rice varieties tested were Choucheong (traditional rice variety) Samgang and Seogwang (high-yielding rice varietis) The result of sensor evaluation revealed more ...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.