최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.9 no.4, 1994년, pp.191 - 198
조성환 (경상대학교 식품공학과) , 김기옥 (경상대학교 식품공학과) , 정진환 (경상대학교 식품공학과) , 류충호 (대전전문대학 환경관리과)
The major purpose of the present study is to syrvey vegetables, meats, seafoods, processed foods and imported foods for the presence of Listeria spp. and to prevent listeriosis caused by the contamination of Listeria monocytogenes. Listeria spp. was not found in vegetables and processed food...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.