최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.41 no.1, 1998년, pp.1 - 5
지원대 (영남대학교 식품가공학과) , 정민선 (영남대학교 식품가공학과) , 최웅규 (영남대학교 식품가공학과) , 최동환 (영남대학교 식품가공학과) , 정영건 (영남대학교 식품가공학과)
In order to investigate antimicrobial substances from natural spices, the effects of garlic juice and ginger juice on the growth of microorganisms were investigated. It was showned that garlic juice inhibited the growth of bacteria, yeasts and fungi but ginger juice did not inhibit the growth of bac...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.