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NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.32 no.2, 2000년, pp.387 - 395
육홍선 (한국원자력연구소 방사선 식품.생명공학기술개발팀) , 김영호 (혜전대학 호텔제과제빵과) , 안현주 (한국원자력연구소 방사선 식품.생명공학기술개발팀) , 김동호 (한국원자력연구소 방사선 식품.생명공학기술개발팀) , 김정옥 (세종대학교 가정학과) , 변명우 (한국원자력연구소 방사선 식품.생명공학기술개발팀)
The rheological properties of wheat flour dough and qualities of bread prepared with 0, 10, and 20% of dietary fiber slurry extracted and purified from ascidian (Halocynthia roretzi) tunic were investigated. Water absorption of the dough increased with the increase of dietary fiber slurry. Both arri...
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