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NTIS 바로가기한국식품영양과학회지 = Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition, v.31 no.1, 2002년, pp.26 - 31
이미정 (부경대학교 식품생명공학부·수산식품연구소) , 정은주 (부경대학교 식품생명공학부·수산식품연구소) , 이신조 (부경대학교 식품생명공학부·수산식품연구소) , 조지은 (부경대학교 식품생명공학부·수산식품연구소) , 이양봉 (부경대학교 식품생명공학부·수산식품연구소) , 조현종 (농협중앙회 식품연구소) , 윤정로 (강릉대학교 식품과학과)
Volatile compounds from three parts of needles, sprouts and twigs in Pinus densiflora were extracted by solid phase microextraction (SPME) and dynamic headspace analysis (DHA). separated by gas chromatography, and identified by using mass selective detecter and Kovat's retention index. The amounts o...
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