최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Korean journal of crop science = 韓國作物學會誌, v.49 spec.1, 2004년, pp.55 - 67
정명근 (삼척대학교)
초록이 없습니다.
Andersen, $\phi$ . M., R.I. Viksund, and A.T. Pedersen. 1995. Malvidin 3-(6-acetylglucoside)-5-glucoside and other anthocyanins from flowers of Geranium sylvaticum. Phytochemistry 38: 1513-1517
Choung, M.G., I.Y.' Baek, S.T. Kang, W.Y. Han, D.C. Shin, H.P. Moon, and K.H. Kang. 2001. Isolation and determination of anthocyanins in seed coats of black soybean (Glycine max(L.) Merr.). J. Agric. Food Chem. 49: 5848-5851
Choung, M.G., B.R. Choi, Y.N. An, Y.H. Chu, and Y.S. Cho. 2003. Anthocyanin profile of korean cultivated Kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) J. Agric. Food Chem. 51: 7040-7043
Fiorini, M. 1995. Preparative high-perfomance liquid chromatography for the purification of natural anthocyanins. J. Chromatogr. A. 692: 213-219
Harborne, J.B. 1958. Spectral methods of characterizing anthocyanins. Biochem. J. 70: 22-28
Kid $\phi$ y, L., A. Nygard, $\phi$ .M. Andersen, A.T. Pedersen, D.W. .Aksnes, and B.T. Kiremire. 1997. Anthocyanins in fruits of Passiflora edulis and P. suberosa. J. Food Comp. Anal. 10: 49-54
Mazza, G., and E. Miniati. 1993. Legumes. In Anthocyanins in Fruits, Vegetables, and Grains. CRC Press, Inc. : Boca Raton, FL, pp 254-255
Petri, G., U. Krawczyk, and A. Kery. 1997. Spectrophotometric and chromatographic investigation of bilberry anthocyanins for quantification purposes. Microchem. J. 55 : 12-23
Wang, H., M.G. Nair, A.F. Iezzoni, G.M. Strasburg, A.M. Booren, and J. Gray. 1997. Quantification and characterization of anthocyanin in balaton tart cherries. J. Agric. Food Chem. 45 : 2556-2560
Ryu, S.N. 2000. Recent process and future of research on anthocyanin in crops. I. Rice, barley, wheat, maize and legumes. Kor. J. IntI. Agri. 12(1): 41-53
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.