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NTIS 바로가기한국식품영양과학회지 = Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition, v.34 no.3, 2005년, pp.380 - 388
김정균 (경상대학교 해양생물이용학부) , 한병욱 (경상대학교 해양생물이용학부) , 김혜숙 (경상대학교 해양생물이용학부) , 박찬호 (경상대학교 해양생물이용학부) , 정인권 (경상대학교 해양생물이용학부) , 최영준 (경상대학교 해양생물이용학부) , 김진수 (경상대학교 해양생물이용학부) , 허민수 (경상대학교 해양생물이용학부)
Lipid characteristics of 6 species of fish frame (armored weasel-fish, AW; chum salmon, CS; spanish mackerel, SM; common mackerel, CM; conger eel, CE and skipjack tuna, ST) were studied by determining total lipid (TL) contents, lipid classes, and fatty acid composition. The highest yield of bone was...
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