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NTIS 바로가기동의생리병리학회지 = Journal of physiology & pathology in Korean Medicine, v.19 no.5, 2005년, pp.1233 - 1237
최경민 (원광대학교 의과대학 감염생물학교실) , 윤용갑 (원광대학교 한의과대학 방제학교실) , 강경화 (원광대학교 의과대학 감염생물학교실) , 오성수 (원광대학교 의과대학 감염생물학교실) , 양환덕 (원광대학교 의과대학 정형외과) , 김형준 (원광대학교 의과대학 정형외과) , 전병훈 (원광대학교 한의과대학 병리학교실) , 박현 (원광대학교 의과대학 감염생물학교실)
Catechin products in green tea extract was prepared to investigate antibacterial activity on the pathogenic bacteria. Survival of pathogenic bacteria (MASA - methicillin resistant Staphylocouus aureus, E.coli O157 and S. typhimurium Sal-13) in tryptic soy agar(TSA) containing Catechin products powde...
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