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[국내논문] 발효한 남은 음식물사료의 급여가 돼지의 성장 및 돈육품질에 미치는 영향
Effects of Fermented Food Waste Supplementation on Growth Performance and Pork Quality in Pigs 원문보기

한국동물자원과학회지 = Journal of animal science and technology, v.48 no.3, 2006년, pp.361 - 374  

박용국 (서울대학교) ,  윤민성 (서울대학교) ,  주원석 (서울대학교) ,  용홍봉 (서울대학교) ,  박형용 (㈜한빛특장) ,  김유용 (서울대학교)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This study was conducted to evaluate the effect of fermented food waste (FFW) supplementation on growth, nutrient digestibility and pork quality of growing pigs. A total of 48 crossbred pigs were assigned to four treatments in a randomized complete block (RCB) design. Treatments were 1) Control (bas...

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참고문헌 (18)

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