최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국조리학회지 = The Korean journal of culinary research, v.12 no.3 = no.30, 2006년, pp.32 - 48
최순희 (최순희 한과) , 최영준 (영산대학교 호텔경영학과) , 이윤주 (영산대학교 외식경영학과)
Korean Traditional Confectionary is a part of our traditional culture taking a great part in our food culture for a while. However, it is now barely maintaining its name. In this research, a new consumption trend 'Well-being' is adopted to suggest the ways to develop the Korean Traditional Confectio...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.