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NTIS 바로가기생명과학회지 = Journal of life science, v.18 no.2 = no.94, 2008년, pp.287 - 290
이옥희 (신라대학교 생명공학과) , 장민경 (신라대학교 생명공학과) , 이동근 (신라대학교 생명공학과) , 김인혜 (신라대학교 생명공학과) , 이재화 (신라대학교 생명공학과) , 하종명 (신라대학교 생명공학과) , 하배진 (신라대학교 생명공학과) , 안익용 (영남제분주식회사) , 조동인 (영남제분주식회사) , 이상현 (신라대학교 생명공학과)
In order to obtain yeast cells producing a bacteriocin, Subpeptin JM4-A or Subpeptin JM4-B, the 48 bp oligonucleotides corresponding to Subpeptin JM4-A and Subpeptin JM4-B genes including codon for start and stop were chemically synthesized and cloned into pAUR123, an yeast expression vector. Transf...
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