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NTIS 바로가기한국동물자원과학회지 = Journal of animal science and technology, v.50 no.4, 2008년, pp.543 - 550
진상근 (진주산업대학교 동물소재공학과) , 김일석 (진주산업대학교 동물소재공학과) , 양미라 (진주산업대학교 동물소재공학과) , 허인철 (진주산업대학교 동물소재공학과) , 정현정 (진주산업대학교 동물소재공학과) , 양한술 (경상대학교 응용생명과학부) , 최영준 (경상대학교 해양생물이용학부)
This study was conducted to determine the effect of different proportions of Alaska pollack surimi, chicken breast surimi and starch on textural properties of sausage. Sausage were manufactured such as Alaska pollack surimi(control), T1(90.91:0:9.09), T2(80:0:20), T3(62.5:37.5:0), T4(58.82:35.3:5.88...
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