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NTIS 바로가기Korean journal for food science of animal resources = 한국축산식품학회지, v.28 no.3, 2008년, pp.344 - 348
김동엽 (영남대학교 자연자원대학 식품외식학부 식품가공학) , 김병도 (축산물등급판정소 대구경북지역본부) , 백상국 (축산물등급판정소 대구경북지역본부) , 정형진 (축산물등급판정소 대구경북지역본부) , 김대곤 (대구산업정보대학 식품영양학과) , 한기동 (영남대학교 자연자원대학 식품외식학부 식품가공학)
This study was carried out to evaluate the correlation between shear force determined by tenderness analyzer and grade decision factors consisting of yield grade (carcass weight, ribeye area, backfat thickness) and quality grade (meat color, fat color, marbling, maturity, texture) in a total of 200 ...
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축산물등급판정사 교육교재 (1997) 축산물등급판정소
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