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NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.24 no.2, 2009년, pp.182 - 187
권혜영 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 이희동 (농촌진흥청 국립농업과학원 기획조정과) , 김진배 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 진용덕 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 문병철 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 박병준 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 손경애 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 권오경 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과) , 홍무기 (농촌진흥청 국립농업과학원 유해물질과)
The reduction rate of pesticide residues on spinach(bifenthrin, metalaxyl, procymidone), chard(bifenthrin, imidacloprid) and mallow(bifenthrin, chlorpyrifos, imidacloprid) were tested on each step of washing and boiling(spinach: 1, 3, 5min., chard: 3, 6, 9min., mallow: 10, 20, 30min.). The reduction...
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