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터리풀의 채집장소 및 채집시기에 따른 카테킨 함량 HPLC/UV 분석
HPLC/UV Quantification of (+)-Catechin in Filipendula glaberrima from Different Regions and Flowering Stages 원문보기

생약학회지, v.51 no.4, 2020년, pp.291 - 296  

이학동 (중앙대학교 식물생명공학과) ,  이윤지 (농촌진흥청 인삼특작부) ,  김훈 (경희대학교 피부생명공학센터) ,  김한근 (피부생명공학센터(주)) ,  박춘근 (농촌진흥청 인삼특작부) ,  이상현 (중앙대학교 식물생명공학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Filipendula glaberrima (FG) is a plant endemic to South Korea. It is economically important as a food source and used as a medicine in treating ailments. Filipendula flowers are characterized by the presence of several polyphenolic constituents. The aim of this study is to determine the content of (...

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참고문헌 (31)

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