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NTIS 바로가기한국포장학회지= Korean Journal of Packaging Science & Technology, v.28 no.3, 2022년, pp.175 - 182
이경연 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 김형수 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 장대용 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 구예지 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 이승하 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 여혜빈 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 윤지수 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공) , 임경민 (이화여자대학교 약학대학 약학과) , 최재윤 (고려대학교 보건과학대학 보건안전융합과학과 러닝헬스시스템융합전공)
Heavy metals can be intentionally or unintentionally introduced into plastic food utensils, containers, and packaging (PFUCP) as additives or contaminants, which can be ingested with food by humans. Here, seven-heavy metals (lead, cadmium, nickel, chromium, antimony, copper, and manganese) with toxi...
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