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[국내논문] 한방천연물 및 약용버섯을 첨가한 조미간장소스의 항산화 및 항균활성
Antioxidant and Antibiotic Activities of Seasoned Soy Sauce added with Medicinal Mushrooms and Oriental Medicinal Plants 원문보기

한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, v.36 no.1, 2023년, pp.33 - 41  

정엽 (세명대학교 바이오식품영양학부) ,  박소영 (세명대학교 바이오식품영양학부) ,  박시현 (세명대학교 바이오식품영양학부) ,  염은선 (세명대학교 바이오식품영양학부) ,  정우용 (세명대학교 바이오식품영양학부) ,  김수민 (세명대학교 바이오식품영양학부) ,  송효남 (세명대학교 바이오식품영양학부)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

To increase antioxidant and antibacterial activities of seasoned soy sauce, five kinds of oriental medicinal plant(Scutellaria baicalensis (P1), Coptis japonica makino (P2), Citriunshius pericarpium (P3), Zizyphi spinosi semen (P4), Crataegus pinnatifida(P5)) and four kinds of medicinal mushrooms(In...

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참고문헌 (25)

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