최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.28 no.6, 1996년, pp.1052 - 1058
금준석 (한국식품개발연구원 쌀이용연구센터) , 이상효 (한국식품개발연구원 쌀이용연구센터) , 이현유 (한국식품개발연구원 쌀이용연구센터) , 이찬 (한서대학교 식품생물공학과)
The effect of varietal differences of rice starches by amylose content and gel consistency on the retrogradation behavior was studied. Setback viscosity of rice flour measured in a Brabender amylograph was significantly affected by amylose content as well as gel consistency. Increase in the rigidity...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.