최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품영양과학회지 = Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition, v.27 no.4, 1998년, pp.789 - 799
유대식 (계명대학교 미생물학과) , 김정 (계명대학교 미생물학과) , 김현수 (계명대학교 미생물학과) , 현지숙 (계명대학교 미생물학과) , 하현팔 (경주법주주식회사 기술연구소) , 박문근 (경남대학교 생물학과)
Literatures on microorganisms of traditional Korean nuruk published since 1945 were reviewed in this paper. Traditional Korean nuruk consists of raw barley and various grains. Traditional Korean nuruk consists of unbolied raw barely and various grains. They are ground to paste and moi...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.