최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.43 no.3, 2000년, pp.207 - 212
김성수 (한국식품개발연구원) , 홍희도 (한국식품개발연구원) , 이진열 (한국식품개발연구원) , 최희돈 (한국식품개발연구원)
Physicochemical and sensory characteristics of soybean sprouts from domestic and foreign soybean cultivars were investigated. 100-seed weights of domestic cultivars were much larger than that of Canadian cultivar and recommended cultivars were larger than traditional cultivars. Water absorption of s...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.