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토마토의 생육과정에 따른 성분 변화 II - Ascorbic acid, Chlorophyll, Carotene, Lycopene 분석을 중심으로 -
The Changes of Components by Maturity Stage of Tomato II 원문보기

韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.19 no.6, 2004년, pp.605 - 610  

김동석 (위덕대학교) ,  소궤신행 (영남대학교 가정관리학과) ,  한재숙 (대구산업정보대학 호텔조리계열) ,  김미향 (영남대학교 식품 외식학부)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

This was aim to study the changes of components by different parts and maturity of tomato. Tomato include the green pigment chlorophyll, the yellow pigment-carotene. the red pigment lycopene and the other component. These colors of tomatoes are reported to have important functional roles to promote ...

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문제 정의

  • 나아가 이러한 자료를 바탕으로 보다 적합한 가공 방법 및 조리방법을 모색하여 토마토의 식품으로서의 가치는 증진시키고 소비를 증진하기 위한 기초자료를 제공하고자 한다.
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참고문헌 (34)

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