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NTIS 바로가기한국응용생명화학회지 = Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry, v.48 no.4, 2005년, pp.352 - 357
김성호 (경북과학대학 약용식품과) , 김인호 (경북과학대학) , 강복희 (경북과학대학) , 차태양 (경북과학대학) , 이진형 (경북대학교 미생물학과) , 김종명 (경북대학교 미생물학과) , 임순옥 (경북대학교 미생물학과) , 송경식 (경북대학교 농업생명과학대학) , 송방호 (경북대학교 생물교육과) , 김종국 (경북대학교 미생물학과) , 이진만 (경북과학대학 약용식품과)
The optimization of extraction conditions of phytoestrogen from pomegranate by hot water was conducted by analyzing the extraction characteristics. The purpose of this study was effective utilization of bioactive components of pomegranate, and the analyzing was performed with response surface method...
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