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타액침전물모델을 이용한 청구감로수 구성약물의 구취억제작용
Inhibitory Effect of Respective Herbs in Cheonggugamrosu on Oral Malodor Using Malodor Modeling of the Salivary Sediment System 원문보기

大韓韓醫學會誌 = Journal of Korean Oriental Medicine, v.30 no.2, 2009년, pp.79 - 87  

김진성 (경희대학교 한의과대학 비계내과학교실) ,  박재우 (경희대학교 한의과대학 비계내과학교실) ,  윤성우 (경희대학교 한의과대학 비계내과학교실) ,  류봉하 (경희대학교 한의과대학 비계내과학교실)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Objective: This study assessed five respective herbs in Cheonggugamrosu (CGGRS) for ability to inhibit malodor in vitro. Methods: We used malodor modeling of the salivary sediment system. Incubation mixtures were prepared with sediment at 16.7% (v/v), amino acids (cysteine and tryptophan) at 6mM and...

주제어

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