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NTIS 바로가기한국환경농학회지 = Korean journal of environmental agriculture, v.29 no.2, 2010년, pp.120 - 128
홍승범 (강원대학교 생약자원개발학과) , 이수진 (강원대학교 생약자원개발학과) , 김영학 (강원대학교 생약자원개발학과) , 황영선 (강원대학교 생약자원개발학과) , 윤광희 (강원대학교 생약자원개발학과) , 이성인 (강원대학교 생약자원개발학과) , 남미영 (강원대학교 생약자원개발학과) , 송이슬 (강원대학교 생약자원개발학과) , 백인열 (국립식량과학원 기능성작물부) , 김현경 (부산대학교 생명자원개발연구소) , 정명근 (강원대학교 생약자원개발학과)
This experiment was conducted to investigate the variation of crude protein, crude oil, fatty acid, and sugar contents in five Korean domestic black soybean cultivars grown at different latitudinal locations, a high latitude, Suwon (
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