최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Natural product sciences, v.20 no.3, 2014년, pp.176 - 181
Yan, Xi-Tao (College of Pharmacy, Chungnam National University) , Ding, Yan (School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University) , Lee, Sang Hyun (Department of Food and Nutrition, Hannam University) , Li, Wei (School of Biotechnology, Yeungnam University) , Sun, Ya-Nan (College of Pharmacy, Chungnam National University) , Yang, Seo Young (College of Pharmacy, Chungnam National University) , Jang, Hae Dong (Department of Food and Nutrition, Hannam University) , Kim, Young Ho (College of Pharmacy, Chungnam National University)
The antioxidant activities of 29 components isolated from the aerial parts of Artemisia iwayomogi were evaluated in vitro and in cell culture. Among the tested compounds, 2, 6, 8, 10, 13, and 14 exhibited the greatest peroxyl radical-scavenging activities in the oxygen radical absorbance capacity (O...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
Benz, C. C.; Yau, C. Nat. Rev. Cancer 2008, 8, 875-879.
Rao, L. G.; Rao, A. V. In Topics in osteoporosis: Oxidative stress and antioxidants in the risk of osteoporosis - role of the antioxidants lycopene and polyphenols; Valdes-Flores, M. Ed; InTech; Rijeka, Croatia, 2013; pp 117-161.
Barnham, K. J.; Masters, C. L.; Bush, A. I. Nat. Rev. Drug Discov. 2004, 3, 205-214.
Halliwell, B. Free Radic. Biol. Med. 2002, 32, 968-974.
Aruoma, O. I. J. Am. Oil Chem. Soc. 1998, 75, 199-212.
Kim, J. K. Illustrated Natural Drugs Encyclopedia; Namsandang Publishers: Seoul, 1989; p 79.
Park, J. H. Korean Folk Medicine; Busan National University Publishers: Busan, 1999; p 68.
Ding, Y.; Liang, C.; Choi, E. M.; Ra, J. C.; Kim, Y. H. Nat. Prod. Sci. 2009, 15, 192-197.
Ding, Y.; Liang, C.; Yang, S. Y.; Ra, J. C.; Choi, E. M.; Kim, J. A.; Kim, Y. H. Biol. Pharm. Bull. 2010, 33, 1448-1453.
Huang, D.; Ou, B.; Prior, R. L. J. Agric. Food Chem. 2005, 53, 1841-1856.
Zulueta, A.; Esteve, M. J.; Frigola, A. Food Chem. 2009, 114, 310-316.
Phi, K. C.; Kim, G. N.; Jang, H. D. Food Chem. Toxicol. 2012, 50, 1583-1588.
Alia, M.; Mateos, R.; Ramos, S.; Lecumberri, E.; Bravo, L.; Goya, L. Eur. J. Nutr. 2006, 45, 19-28.
Goya, L.; Mateos, R.; Bravo, L. Eur. J. Nutr. 2007, 46, 70-78.
Kurihara, H.; Fukami, H.; Asami, S.; Toyoda, Y.; Nakai, M.; Shibata, H.; Yao, X. S. Biol. Pharm. Bull. 2004, 27, 1093-1098.
Aruoma, O. I.; Deiana, M.; Jenner, A.; Halliwell, B.; Kaur, H.; Banni, S.; Corongiu, F. P.; Dessi, M. A.; Aeschbach, R. J. Agric. Food Chem. 1998, 46, 5181-5187.
Argirova, M. D.; Ortwerth, B. J. Arch. Biochem. Biophys. 2003, 420, 176-184.
Lautraite, S.; Bigot-Lasserre, D.; Bars, R.; Carmichael, N. Toxicol. In Vitro 2003, 17, 207-220.
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.