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NTIS 바로가기식품과학과 산업 = Food science and industry, v.54 no.2, 2021년, pp.62 - 72
구경민 (한국식품안전관리인증원 인증심사본부) , 김태웅 (한국식품안전관리인증원 인증심사본부) , 한선하 (한국식품안전관리인증원 인증심사본부) , 안영순 (한국식품안전관리인증원 인증심사본부) , 전예정 (한국식품안전관리인증원 인증심사본부) , 이제명 (식품의약품안전처 식품안전정책국 식품안전인증과) , 황수진 (식품의약품안전처 식품안전정책국 식품안전인증과)
It is necessary to improve the self-management ability of Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) certified companies and intensive management for companies with insufficient management. In addition, the efficiency and convenience of HACCP operation should be improved by expanding and distrib...
Bodiou V., Moutsatsou P., Post M.J., Microcarriers for upscaling cultured meat production, Front. Nutr. 7:1-10 (2020)
식품의약품안전처, 식품 및 축산물 안전관리인증기준 고시 제2020-15호(2020)
식품의약품안전처, 식품의약품 통계연보(2020)
최정석, 세포배양육 생산을 위해 우리가 해결해야 할 과제, 축산식품과학화 산업, 9:1-10 (2020)
한국건강증진개발원, 2017년 식품안전체감도 조사(2017)
한국농촌경제연구원, 대체 축산물 개발 동향과 시사점(2019)
한국농수산식품공사, 2020년 식품산업 시장 및 소비자 동향분석 (2020)
한국식품안전관리인증원, HACCP 비용.편익 효과 연구 분석 (2020)
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