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보리 품종별 주정 추출물의 항산화 활성 및 간 보호 효과
Antioxidative and Hepatoprotective Effects of Ethanol Extracts from Different Barley Cultivars 원문보기

한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, v.34 no.5, 2021년, pp.423 - 429  

양지영 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  함현미 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  이현진 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  김현영 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  우소연 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  서우덕 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과) ,  이미자 (농촌진흥청 국립식량과학원 작물기초기반과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Barley's nutritional value as a health food is increasing due to its excellent nutritional functionality. In this study, the levels of β-glucan, total polyphenols, and total flavonoids were analyzed in the ethanol extracts of different barley cultivars (Hinchalssal, Heuksoojeongchal, Betaone,...

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참고문헌 (19)

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