최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Bioscience, biotechnology, and biochemistry, v.74 no.9, 2010년, pp.1770 - 1776
GIRI, Anupam (Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology) , OSAKO, Kazufumi (Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology) , OHSHIMA, Toshiaki (Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology)
The optimized conditions were evaluated for solid-phase microextraction (SPME) to investigate the headspace volatiles in fish miso, a Japanese fish meat-based fermented product. The influence on the efficiency for microextraction of such parameters as the sample size, isolation time and temperature,...
12) Penton A, “Solid Phase Microextraction. A Practical Guide,” ed. Wercinski SAS, Marcel Dekker, New York, pp. 59-110 (1999).
23) Belitz HD and Grosch W, “Food Chemistry” Vol. 87, Springer-Verlag, Heidelberg, p. 282 (1987).
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
출판사/학술단체 등이 한시적으로 특별한 프로모션 또는 일정기간 경과 후 접근을 허용하여, 출판사/학술단체 등의 사이트에서 이용 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.