$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"
쳇봇 이모티콘
안녕하세요!
ScienceON 챗봇입니다.
궁금한 것은 저에게 물어봐주세요.

논문 상세정보

시판김치에 대한 인식 및 구입실태에 관한 조사연구 -대구지역을 중심으로

A Survey on Perception and Purchase about marketed Kimchi of Housewives in Daegu area

Abstract

This survey on marketed Kimchi was performed in 455 housewives living in daegu city area and investigated for marketablity and quality improvement of Kimchi. The results obtained as follows : 1. Subjects percepted marketed Kimchi as convenient and economical. 2. The proportion of subjects who has bought the marketed Kimchi products was 68.6%, some factors-ages, academic career, income, family system-were investigated. 3. Subjects bought the needed amount for 1-2days at hygienic store, by one's experiences and prefered Baechu-Kimchi 4. The most urgent improvement for the marketed Kimchi is it's standardization.

저자의 다른 논문

참고문헌 (0)

  1. 이 논문의 참고문헌 없음

이 논문을 인용한 문헌 (3)

  1. Joo, Na-Mi ; Kim, Ok-Sun 2007. "A Study on Purchasing Current Status and Promotion Facts for Commercial Kimchi of Women in Seoul Area" 韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, 22(2): 167~175 
  2. 2007. "" Nutrition research and practice, 1(2): 150~157 
  3. Kim, Ju-Hyeon ; Yoon, Hei-Ryeo 2012. "A Survey on the Nationwide Customers' Usage of Kimchi Consumption" 한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition, 25(2): 299~307 

원문보기

원문 PDF 다운로드

  • ScienceON :

원문 URL 링크

원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다. (원문복사서비스 안내 바로 가기)

상세조회 0건 원문조회 0건

DOI 인용 스타일